Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със Сенник 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със Сенник 147

Колеги вчера по време на движение,след като минах през една по-сериозна дупка сенника ми се прееба.Гледам че няма да мога да си го оправя и затова мисля да взимам друг.

Интересувам се дали сеннин от 145/146 ще ми стане.Знаете ли дали са еднакви.Това си го мисля защото ходих в моргата в Овча Купел за италянки ( бул.Житница) и ми казаха че нямат.След това отидох до арабите на Симеон и там нямаха за 147,а примерно ако ми кажат че имат за 145/146 и ми става мисля да го взимам,че в момента много неприятно се кара колата,като ти закрива почти изцяло стъклото и трябва да се навеждам плътно до волана за да виждам нормално.

Благодаря!
    sigpic
    ex 147 JTD by Turbon
    Giulietta multiair - the new passion

Със сигурност от 145/6 няма стане. Пробва ли да го стегнеш някакси ... ?

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
      Със сигурност от 145/6 няма стане. Пробва ли да го стегнеш някакси ... ?

Ами няма как да го стегна,защото пластмасата се счупи и дефакто няма как да го захвана.

Ако някой намери или пък продава моля да се обажда,че найстина е неприятно !
      sigpic
      ex 147 JTD by Turbon

Comment

Щипката ли се счупи?

Comment

Колего обади е този човек,видях че преди няколко дни е вкарал 147-ца за части http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=15669
          Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
          The pleasure of driving Alfa Romeo!

Comment

Ами не е щипката,ами пластмасата от другата страна на сенника.Фактически сега сенника не ми е отворен,както когато има слънце и аз да си го сваля за да ме пази,ами просто самия сенник му падна нивото,на височина имам предвид.В момента се държи само на кабела за осветлението на огледалцето вътре.А ме е страх да ги разнищя тия кабелчета да не даде на късно някаде.

Иначе колега благодаря за предлагания от теб човек,ще му звънна да го попитам как стоят нещата и дали ще стане работата.
            sigpic
            ex 147 JTD by Turbon

Comment

Working...
            X